Кнопка "Натиснути і оплатити онлайн" на рахунку-фактурі

Створено: 08.04.2021
Остання актуалізація: 25.02.2022
Кількість відвідувань статті: 1284

Ви можете полегшити та пришвидшити оплату рахунка-фактури своєму Клієнту, розмістивши на бухгалтерському документі кнопку "Натиснути і оплатити онлайн".

Для активації онлайн платежів потрібно перейти до Налаштування - Налаштування акаунта - Онлайн Платежі і ввімкнути опцію Автоматичні платежі

jak vvimknuty avtomatychni platezhi

Після активації в вікні Налаштування акаунта з'явиться розділ Онлайн платежі.

online platezhi menu
Щоб налаштувати спосіб оплати потрібно перейти до "Платежі онлайн" в Налаштуваннях акаунта, ввімкнути принаймні один вид платежу (на початку для перевірки найпростіше увімкнути «Банківський переказ»). На рахунку-фактурі з’явиться кнопка, яка дозволяє клієнтам здійснювати оплату кредитною карткою або швидкими банківськими переказами за кілька хвилин.

bankivski platezhi online BitFaktura

Приклад рахунка-фактури зі швидким платежем:

online oplata BitFaktura

Наразі можно оплатити рахунок-фактуру через: PayU, PayPal, Przelewy24, DotPay, Transferuj та BitPay - приклади конфігурації можна знайти в нашій Базі Знань у статті: Як налаштувати плагін до автоматичних платежів та конфігурація PayU? 

Якщо ви хочете обмежити можливість онлайн-платежів лише рахунками-фактурами до певної суми (щоб не платити комісію за великі рахунки-фактури), це можна зробити в меню: Налаштування > Платежі онлайн > вкладка Налаштування > Посилання на оплату на рахунках-фактурах до суми.

BitFaktura online payments

 

 

 



Назад


Додати коментар