Автоматичне нагадування про необхідність сплатити рахунок-фактуру після закінчення терміну оплати

Створено: 08.04.2021
Остання актуалізація: 25.02.2022
Кількість відвідувань статті: 1387

Ви можете вручну надіслати повідомлення із нагадуванням клієнтам про несплачені ними рахунки-фактури, термін оплати яких минув, або вибрати опцію автоматичного надсилання таких нагадувань.

Якщо ви хочете виставити автоматичне нагадування, необхідно перейти до закладки Налаштування > Налаштування акаунта > Надсилання електронною поштою. Перейдіть до неоплачених рахунків-фактур, а потім до вікна з текстом Чи надсилати автоматично.

У вікні є можливість вибору, через скільки днів повинно надсилатися таке нагадування. Нагадування також можна надіслати тому самому підряднику на другий, четвертий, шостий та восьмий день, просто виберіть свій варіант: 2,4,6,8. Те саме сповіщення надсилатиметься кожні 2, 4, 6 та 8 днів.

Автоматичне нагадування НЕ надсилатиметься для рахунків-фактур із статусом Оплачений та для рахунків-Проформ із статусом Відхилений. Воно надсилається кожного вказаного дня о годині 11:00. Система не враховує при цьому робочі дні, вихідні та святкові дні.

Ви можете вимкнути виставлення автоматичних нагадувань для окремих клієнтів, перейшовши на картку даного клієнта та встановивши прапорець Не надсилати автоматичні нагадування.

Увага -  Поле має обмеження кількості символів. Це обмеження становить 50 символів при введенні власних днів затримки платежу.

не відправляти повідомлення фактури

Також існує можливість автоматичного надсилання нагадувань про неоплачений необліковий документ, наприклад, Рахунок-Проформу. Вам потрібно лише вибрати опцію Надсилати також для необлікових документів.
нагадування про необлікові документи

 


 



Назад


Додати коментар