Контроль платежів

Створено: 28.04.2021
Остання актуалізація: 09.07.2021
Кількість відвідувань статті: 1123

У системі BitFaktura ми можемо контролювати оплати рахунків-фактур кількома способами:

  • контролюючи статуси документів

Програма дозволяє достосовувати статуси платежів, розташованими поруч із кожним рахунком-фактурою в правій частині списку рахунків-фактур. Різні статуси документів надають можливість швидко перевірити та виправити етап оплати на рахунку-фактурі. 

  • шляхом додання інформації про термін та дату оплати рахунків-фактур до списку рахунків-фактур

У списку рахунків-фактур, за допомогою кнопки Налаштувати відображення стовпців, ви можете ввімкнути додаткові стовпці, такі як термін платежу та дата платежу, що дозволяє швидко перевіряти терміни, які стосуються рахунків-фактур.

  • надсилаючи повідомлення про несплачені рахунки-фактури

Коли рахунок-фактура прострочений (він не сплачений вчасно, у списку рахунків-фактур має червоний статус), можна надіслати на електронну адресу Замовника нагадування про несплачений рахунок-фактуру. 

  • шляхом виставлення документа відсоткової ноти до неоплаченого рахунка-фактури

Трапляється, що початок діяльності зі стягнення заборгованості за неоплаченим рахунком-фактурою не є ефективним, тоді можна сформувати в системі бухгалтерську довідку із сумою заборгованості за даним рахунком-фактурою та надіслати її Контрагенту. 

  • імпортуючи платежі з банку за допомогою файлу (пакет Стандарт)

Використовуючи експортований файл із сайту вашого банку ви можете швидко пов’язати рахунки-фактури в акаунті із затвердженими платежами на банківському рахунку. Програма сама пов’яже відповідні рахунки-фактури з відповідними платежами та змінить їх статуси.


Назад


Додати коментар