Поєднання платежів та рахунків-фактур у системі вручну

Створено: 28.04.2021
Остання актуалізація: 10.11.2021
Кількість відвідувань статті: 1132

При наявності імпортованих або введених вручну платежів, які непов’язані з рахунками-фактурами, є можливість поєднати їх самостійно.

Ми можемо зробити це з позиції списку платежів, використовуючи зелену кнопку Поєднати.

pojednania platezhiv

Після натиснення кнопки, якщо платежі не були поєднані автоматично в системі, в програмі відбудеться пошук і поєднання рахунка-фактури, номер якого є вказаний в описі платежу (наприклад "оплата за рахунок-фактуру 11/333/2017 ") і з такою самою сумою та валютою.

Якщо система намагалася підключитися до рахунка-фактури раніше (але не вдалося знайти), тоді з’явиться вікно, в якому слід ввести номер рахунка-фактури, який потрібно поєднати. При натисненні кнопки Скасувати, відбудеться пошук рахунка-фактури.

Поєднання платежів також можна здійснити, комбінуючи окремі платежі та рахунки-фактури з позиції редагування даного платежу. Для цього використовується кнопка Поєднати з рахунком-фактурою.

pltezhi sposib pojednania

Поєднати з рахунком-фактурою (у режимі редагування платежу) - завжди намагається автоматично пов'язати.

У верхній частині форми оплати є також інструмент пошуку рахунків-фактур, завдяки якому можна самостійно вручну вказати рахунок-фактуру, з яким повинен бути пов’язаний платіж (валюта або сума тоді не повинні збігатися).

pojednania platezhiiv

Віднедавна система пропускає оплачені рахунки-фактури зі списку підказок. Список включає несплачені або частково оплачені рахунки-фактури.

Однак, якщо ви хочете мати повний перелік рахунків-фактур разом із оплаченими, тоді потрібно скористатися вікном Пошук також оплачених документів.

platezhi i faktury



 


Назад


Додати коментар