Додавання нижнього колонтитула з графічними елементами

Створено: 25.02.2022
Остання актуалізація: 17.06.2022
Кількість відвідувань статті: 1242

У BitFaktura ви можете персоналізувати свій нижній колонтитул електронної пошти за допомогою графічних елементів, використовуючи мову html.

Готовий код нижнього колонтитула HTML можна вставити, перейшовши в Налаштування> Налаштування акаунта> Відправка електронною поштою> Нижній Колонтитул e-mail або за допомогою безкоштовного генератора підписів. У випадку останнього варіанту знання html не вимагається, і саме про це йдеться в цій статті.

Якщо ви використовуєте власні шаблони електронної пошти, переконайтеся, що код {{footer}} знаходиться в кінці шаблону електронної пошти для надсилання рахунків-фактур електронною поштою, як показано нижче:


Додавання нижнього колонтитула з графічними елементами

Якщо ви використовуєте власний шаблон електронної пошти для неоплачених рахунків-фактур, вставте код {{{footer}}} в кінці повідомлення, як у попередньому прикладі. За відсутності цих кодів нижній колонтитул не буде завантажено в рахунок-фактуру, який ви надсилаєте.

Після налаштування шаблону, можете перейти до створення власного графічного нижнього колонтитула електронної пошти.

Для цього відвідайте веб-сайт із безкоштовним генератором підпису електронної пошти: Free E-mail Signature Template Generator by HubSpot 
Після переходу на посилання з'явиться меню генератора, яке показано нижче:

stopka footer strona menu

1. Зніміть прапорець Created with HubSpot. Якщо ви залишите цей прапорець позначеним, у нижньому колонтитулі з’явиться реклама генератора HubSpot.
2. Виберіть макет для розташування елементів нижнього колонтитула.
3. Введіть дані в нижній колонтитул.
4. Виберіть кольори рамки та тексту.
5. Додайте зображення профілю та логотип компанії. Зображення та логотип слід попередньо розмістити в хмарі (наприклад, на онлайн-диск Google Drive, OneDrive. У поле додайте URL-адресу зображення. Розмір файлу не повинен перевищувати 3 МБ.

Після заповнення полів, достатньо затвердити нижній колонтитул кнопкою Створити підпис. Ви потрапите на нову сторінку, де можна скопіювати вихідний код за допомогою кнопки Копіювати вихідний код підпису.

Тепер все, що вам потрібно зробити, це перейти в Налаштування> Налаштування акаунта> Відправка електронною поштою> Нижній Колонтитул e-mail і вставити код у поле Нижній Колонтитул e-mail, після збереження змін новий колонтитул зявиться у повідомленях, яке надсилаєте клієнтам.

Перевірте функціональність перед відправкою підрядникам.


Назад


Додати коментар