Продукти на рахунку-фактурі - включати продукти, раніше додані в базу даних продуктів, у рахунок-фактуру

Створено: 16.05.2024
Остання актуалізація: 16.05.2024
Кількість відвідувань статті: 148

Одним із способів додавання продуктів до бази даних є додавання їх безпосередньо з рахунка-фактури продажу чи покупки (читати більше ->). Також легко вимкнути опцію додавання продуктів до бази даних з рахунка-фактури (читати більше ->).

Дуже цікавою опцією є остання опція в полі Продукти на рахунку-фактурі: "На рахунку-фактурі ви можете розмістити ТІЛЬКИ продукти раніше додані до бази даних". Цю опцію можна знайти в  Налаштування > Налаштування акаунта > Конфігурація > Продукти > Продукти на рахунку-фактурі.

products do not attach 2

Як працює ця опція?

Після вибору цієї опції та збереження змін, при створенні нового документа система дозволить додати до форми лише ті продукти, які раніше були додані до бази продуктів.

Ця опція може здаватися ідентичною до опції безпеки складу - Не дозволяти виставляти рахунки-фактури за товари, які відсутні на складі (читати більше ->), тому що якщо вибрано будь-яку опцію з вищенаведених, після введення продукту в рахунок-фактуру може з’явитися повідомлення під час збереження документа:


only entered products

Однак, зверніть увагу, що обидва варіанти стосуються чогось іншого:
  • Не дозволяти виставляти рахунки-фактури за товари, які відсутні на складі - ця опція не дозволить вам продати товар, який доданий на склад, а його стан ідентифікований як нульовий.
  • На рахунку-фактурі ви можете розмістити ТІЛЬКИ продукти раніше додані до бази даних - програма дозволить вам затвердити продукт у рахунку-фактурі, лише якщо він уже існує в базі даних продуктів.
Але якщо ви ввімкнете у налаштуваннях свого акаунта опцію Не дозволяти виставляти рахунки-фактури за товари, які відсутні на складі, і одночасно вимкнете опцію На рахунку-фактурі ви можете розмістити ТІЛЬКИ продукти раніше додані до бази даних, система дозволить додати продукт, якого немає в базі даних продуктів, оскільки вона не може перевірити, чи його стан дорівнює нулю. Система коректно збереже рахунок-фактуру, і продукт з’явиться в базі даних.


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки