Той самий відділ чи фірма та різні банківські рахунки

Створено: 30.03.2021
Остання актуалізація: 20.06.2024
Кількість відвідувань статті: 1337

У BitFaktura є можливість виставляти рахунки-фактури таким чином, щоб різні документи містили різні номери цільового банківського рахунку, призначеного для оплати, без необхідності вручну змінювати номер рахунку при виставленні документа, що може призвести до помилок у написанні номеру.

Додавання відділу компанії з новим номером рахунку

Як це зробити? Достатньо додати номери рахунків у свій акаунт у системі, скориставшись опцією створення нового відділу у вашій компанії. Новий відділ може відрізнятись від початкового тільки номером рахунку. Система створить новий відділ з повторенням даних компанії, але залишить можливість додати банківський рахунок.

Щоб зробити це:

  • перейдіть до меню Налаштування > Дані фірми;
  • натисніть кнопку Додати новий банківський рахунок;
  • зробіть редагування, введіть номер другого банківського рахунку, за бажанням можна додати назву банка або код SWIFT, обрати валюту банківського рахунку, а також змінити скорочену назву (якщо ви цього не зробите, до назви автоматично буде додано цифру для розрізнення двох схожих рахунків);
  • натисніть кнопку Зберегти.

Важливо, що будуть скопійовані дані тієї фірми, де в колонці ГОЛОВНИЙ стоїть позначка «Так».

Якщо ви хочете, щоб головним був інший відділ, ви можете зробити це, натиснувши кнопку Редагувати поруч з іконкою зубчастого колеса та вибравши пункт Головний > Зберегти.


Після завершення та збереження змін ви матимете вибір із кількох однакових відділів із різними номерами банківських рахунків.

Після того, як ви визначили продавців з різними банківськими рахунками, можна переходити до виставлення документа.

Під час створення рахунку-фактури ви маєте можливість вибрати продавця з банківським рахунком, який вас цікавить, натиснувши кнопку Редагувати та вибравши одного з продавців із відповідним банківським рахунком.

Система не дозволяє вставляти кілька банківських рахунків в один рахунок-фактуру, але ви можете вручну вставити їх у рахунок-фактуру, використовуючи інструкції, доступні в статті Кілька банківських рахунків в одному рахунку-фактурі.



Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки