Основна валюта вашого рахунку, валюта рахунку за замовчуванням та валюта вашого банківського рахунку

Створено: 05.05.2021
Остання актуалізація: 10.11.2021
Кількість відвідувань статті: 1057

У меню Налаштування> Налаштування акаунта> Ваш акаунт можете обрати основну валюту свого акаунта, відповідно до якої будуть конвертовані всі суми, введені в програмі.

валюта на фактурі

Незважаючи на те, що рахунки-фактури відображатимуться у валюті бухгалтерського документа у списку документів, зведення про доходи компанії завжди буде публікуватися основною валютою. Звіти та зведення складських документів за цінами закупівлі також відображатимуть значення відповідно до введеної основної валюти.

Валюта рахунку також відповідатиме за створення приміток щодо курсу валюти на рахунках від українського контрагента (якщо ви зазначите опцію конвертації валюти на самій фактурі)

конвертація валюти


Важливим елементом є також країна продавця, яку ми вкажемо в полі Країна. Якщо ви хочете, щоб нотатка відображалася автоматично, у цьому полі виберіть Україну.
kraina na fakturi
У системі ми також можемо розрізнити, окремо від валюти в рахунку, валюту рахунку-фактури, яка буде валютою за замовчуванням на кожному рахунку-фактурі, створеному Користувачем. Варіант знаходиться у вкладці Налаштування> Налаштування рахунку> Конфігурація> Рахунки-фактури та документи> Валюта.

валюта на фактурі



Назад


Додати коментар