Значення за замовчуванням на рахунках-фактурах

Створено: 28.06.2021
Остання актуалізація: 01.02.2023
Кількість відвідувань статті: 1342

Виписуючи новий рахунок, ми часто заповнюємо багато полів однаковими даними. Наприклад: спосіб оплати, дата оплати, склад тощо.

У BitFaktura є можливість встановлення копіювання даних з останнього виданого рахунку-фактури або з вибраного рахунку-фактури. Це робить виставлення рахунків ще швидшим.

У Налаштуваннях акаунта> Конфігурація> Інші налаштування за замовчуванням під час виставлення рахунка-фактури є можливість встановити конфігурацію за замовчуванням.

Доступні варіанти:

- копіювання останнього рахунку-фактури, виданого даним користувачем,

- копіювання з останнього рахунку-фактури (видається будь-яким користувачем),

- копіювання з вибраного рахунка-фактури (тут ми можемо вибрати рахунок-фактуру, який має найбільш часто введені значення за замовчуванням),

- жодного (копіювання даних з іншого рахунку-фактури не виконується, тоді налаштування за замовчуванням з відділу або налаштування облікового запису копіюються).

ПРИМІТКА: поля "Примітки" ніколи не копіюються з попередніх рахунків-фактур, завжди копіюються дані за замовчуванням із відділу або налаштувань облікового запису.

При використанні опції копіювання з обраного рахунка-фактури з’явиться додаткове вікно рахунку за замовчуванням.


інші налаштування


Як показує підказка, введіть сюди номер ідентифікатора рахунку, а не номер рахунку зі списку рахунків.
Ідентифікатор рахунка-фактури можна знайти в URL-адресі після натискання на попередній перегляд документа. Він знаходиться після частини URL-адреси, де написано invoices/11811943. Після косої риски ми маємо ідентифікатор документа.
 
id faktury



Назад


Додати коментар