Приватна примітка, невидима на роздруківці

Створено: 23.07.2021
Остання актуалізація: 10.11.2021
Кількість відвідувань статті: 1336

У BitFaktura ви можете додавати примітки до документів, невидимі на роздруківці документа. Однак вони будуть видимі підчас перегляду документа, вони також можуть бути видимими у списку всіх рахунків-фактур (вкладка Рахунки-фактури або Доходи). Щоб додати приватну нотатку до свого документа, під час створення / редагування документа розгорніть пункт «Інші опції» внизу сторінки. Після розширення додаткових опцій з’являться додаткові поля, як на скріншоті нижче.

prywatna notatka

Після збереження даних, введені в поле Приватна нотатка (не видно на роздруківці), будуть видимі після попереднього перегляду даного документа. Вони розташовані під рахунком-фактурою, над розділом "Дії, пов'язані з документом". Приклад на скріншоті нижче.

test notatki w fakturach


Початок приватної примітки також можна побачити у списку всіх документів. Щоб стовпець "ПРИВАТНА ПРИМІТКА (НЕ ВИДНО НА РАЗДРУКІВЦІ)" був видимим на вкладці Рахунки-фактури / Доходи / Витрати, активуйте його в меню відображення стовпця Налаштування. Інструкції див. У розділі налаштування відображення стовпців.

 


Назад


Додати коментар