Про опції багато фірм, багато відділів

Створено: 01.04.2021
Остання актуалізація: 10.11.2021
Кількість відвідувань статті: 1151

1. Про опції багато фірм, багато відділів

Додатковим відділом у системі є, наприклад, окреме місцезнаходження, окремий відділ фірми з банківським рахунком тощо. Слід пам’ятати, що аби зареєстровати відділи фірми потрібно ввести однакопий ІПН (код ЄДРПОУ). Підчас впровадження іншого ІПН (код ЄДРПОУ) у відділі, Ви можете додати окрему фірму.

Фірми або відділи в одному обліковому записі

Підчас додавання фірми чи відділу під одним акаунтом, клієнти та продукти є спільними. В кожному акаунті можна додавати будь-яку кількість окремих відділів, тоді як окремі фірми в одному акаунті можна додавати користуючись планом Standard.

Ви можете додати відділ або фірму в рамках одного акаунта у меню Налаштування в розділі Дані фірми. Після додавання відділів ви можете переходити між ними під час виставлення рахунків-фактур.

Окрема нумерація для відділів

Для кожного відділу можна визначити окрему нумерацію. Однак у межах одного акаунта система не дозволяє виставляти два рахунки-фактури з однаковим номером протягом даного року. Тому, якщо якщо Ви хочете встановити окрему нумерацію для відділів, найкраще додати на початку літеру або цифру, яка буде визначати відділ. В такому разі кожен відділ матиме унікальні номери. 

Фірми як окремі акаунти у BitFaktura

Для кожного акаунта Ви можете додати нову фірму як окремий обліковий запис (тоді вони є з окремою базою клієнтів та продуктів). Нова фірма додається в меню Налаштування > Дані фірми > Додати нову фірму.

Після додавання наступної фірми ми можемо керувати ними, використовуючи ті самі логін та пароль, і переключатися між ними за допомогою верхнього меню.

Якщо Ви створили додаткові акаунти, з думкою про своїх Клієнтів (опція доступна для бухгалтерій), яким Ви хочете надати можливість керування акаунтом, перейдіть у Налаштування цього акаунта, і на вкладці Користувачі встановіть дані користувача (його електронна адреса + пароль) та ролі в системі.

УВАГА: Кожна з цих фірм, додана в окремому акаунті в BitFaktura, підлягає окремій оплаті.

Нижче скріншот додавання нової фірми двома способами:

widdil firmy BitFaktury


 



Назад


Додати коментар