Стандартні примітки на рахунках-фактурах у відповідному відділі

Створено: 01.08.2024
Остання актуалізація: 02.08.2024
Кількість відвідувань статті: 45

У BitFaktura є можливість створення приміток за замовчуванням на рахунках-фактурах із різним змістом для окремих відділів.

Щоб це зробити:

  • перейдіть до меню Налаштування > Дані фірми;
  • За допомогою зубчастого колеса натисніть кнопку Редагувати біля вибраного відділу (або приступіть до створення нового відділу, натиснувши кнопку Додати новий відділ);
  • у полі Примітки за замовчуванням на рахунках-фактурах введіть обраний вами текст;
  • натисніть кнопку Зберегти.
 


 

Відтепер такий текст буде з’являтися на кожному виставленому рахунку в межах цього відділу, тому такий текст можна налаштувати окремо для кожного відділу.

Це поле може бути використане для розміщення інформації, необхідної для конкретної фірми або користувача, на яку немає місця в інших вікнах під час редагування рахунку, наприклад, додаткова адреса філії компанії, інформаційна нотатка для певної категорії клієнтів або примітки на основі законів певного кодексу.

Увага:
Якщо після введення типових приміток на рахунку все ще з'являються старі записи, це, ймовірно, означає, що вони також були збережені в Даних Фірми. Щоб відображалися нові примітки, потрібно видалити або замінити старі в меню Налаштування > Дані фірми ( потрібно зайти у відповідний відділ і видалити дані з поля "Примітки"). Налаштування відділу мають пріоритет над налаштуваннями акаунта. Вони корисні, коли ведеться кілька відділів або фірм, і в кожному з них ви хочете встановити, наприклад, різні шаблони, примітки, нумерацію документів, логотип. 
 



Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки