Функція "Користувачі можуть лише переглядати рахунки-фактури"

Створено: 11.03.2022
Остання актуалізація: 11.03.2022
Кількість відвідувань статті: 175

Якщо ви увімкнете опцію Користувачі можуть лише переглядати рахунки-фактури (вони не можуть редагувати / додавати / видаляти документи – не стосується адміністраторів), ваші співробітники або партнери більше не бачитимуть клієнтів і продуктів і не зможуть їх редагувати, додавати або видаляти. Дивіться також, як заблокувати можливість видалення та редагування рахунка-фактури після його друку.

Щоб застосувати вищезазначене обмеження, перейдіть до меню Налаштування> Налаштування акаунта > Конфігурація та встановіть прапорець Користувачі можуть лише  переглядати рахунки-фактури.

блокування перегляду

 
 


Назад


Додати коментар