Імпорт платежів з Банку

Створено: 02.05.2024
Остання актуалізація: 02.05.2024
Кількість відвідувань статті: 135

Інтернет-банкінг – це зручна альтернатива традиційним способам здійснення фінансових операцій. Електронний банкінг у поєднанні з електронним виставленням рахунків економить години часу, які зазвичай потрібні для завершення процесу традиційним способом. Рахунки можна оплатити готівкою або банківським переказом. Переважна більшість, однак, оплачується через онлайн-банкінг. До цього часу, щоб перевірити, чи був оплачений рахунок-фактура, вам потрібно було увійти в систему онлайн-банкінгу та перевірити, чи перерахував ваш клієнт суму.

BitFaktura дозволяє ще більше спростити цей процес, дозволяючи імпортувати вашу банківську виписку в систему, що автоматично змінює статус рахунка-фактури. Щоб скористатися перевагами інтернет-банкінгу, вам потрібно виконати наступні кроки:

  1. Спочатку необхідно визначити період, за який потрібна виписка з банківського рахунку. В ідеалі він повинен охоплювати весь період виставлення рахунків.
  2. Увійдіть на сайт свого онлайн-банкінгу.
  3. Щоб експортувати електронну банківську виписку, дотримуйтесь інструкцій, наданих вашим банком. BitFaktura підтримує різноманітні формати, однак найпопулярнішим є .CSV.
  4. Увійдіть у систему BitFaktura.
  5. Щоб функція працювала належним чином, отриманий платіж за банківським переказом повинен мати той самий номер/код платежу, що й ваш документ у BitFaktura. Якщо автоматичне призначення не вдається, ви можете вручну підключити розділ оплати пізніше. Щоб імпортувати виписку з банківського рахунку, перейдіть у закладку Налаштування > Імпорт > Імпорт платежів з Банку.
Тепер усі статуси ваших рахунків-фактур будуть автоматично оновлюватися відповідно до виписки з банківського рахунку. Ця функція впливає на зручність і ефективність, заощаджуючи ваш час і зусилля, необхідні для внесення цих змін вручну.


Назад


Додати коментар