Додавання продукту за допомогою рахунка-фактури

Створено: 16.05.2024
Остання актуалізація: 16.05.2024
Кількість відвідувань статті: 172

Якщо ми хочемо виставити рахунок-фактуру, але ми не маємо продукту, внесеного у нашу базу продуктів, ми можемо легко швидко додати продукт/послугу до нашої бази, вибравши опцію в меню:

Налаштування > Налаштування акаунта > Конфігурація > Продукти > Продукти на рахунку-фактурі. Далі вибираємо опцію Автоматично додавати до бази продукти з рахунка-фактури.

Po zaznaczeniu powyższej opcji, produkty, które nie znajdują się jeszcze w naszej bazie produktów, będą do niej dodawane podczas zapisu faktury, na której zostaną dodane po raz pierwszy. 

Ми також можемо заблокувати цю опцію, вибравши Не додавати автоматично до бази продукти з рахунка-фактури.


Незалежно від вибраного параметра, чи будуть продукти додані до бази даних з рівня рахунка-фактури чи ні, після вибору опції Виберіть на рахунку-фактурі продажу, чи ви хочете додати продукт до бази даних, при створенні документа кожен раз користувач зможе вирішувати, позначаючи опцію Додати продукт в базу даних, додавати продукт чи ні.

blablabla thumb



Zrzut ekranu 2018 11 08 o 16


УВАГА: Якщо ви користуєтеся управлінням складу і продукт не отримано зі складським документом, він почне генерувати від'ємні стани.


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки