Друк етикеток зі штрихкодом продукту

Створено: 16.05.2024
Остання актуалізація: 16.05.2024
Кількість відвідувань статті: 174

Якщо ви використовуєте штрихкоди в BitFaktura, ви зможете друкувати етикетки з системи для позначення продуктів, які ви продаєте.
Система підтримує штрихкоди зі стандартом EAN-13. Щоб активувати підтримку штрихкодів, перейдіть до меню Налаштування > Налаштування акаунта > Конфігурація > Продукти і виберіть опцію Штрихкод EAN на продуктах.
Наступним кроком буде додавання в систему продуктів зі штрихкодами EAN або доповнення існуючих карток продуктів кодами EAN. Коди можна додавати до продуктів двома способами: шляхом ручного введення рядка чисел у полі Штрихкод EAN або сканування коду за допомогою сканера, підключеного до комп'ютерa.

kod ean na produkcie

Друк етикеток

Перш ніж почати друкувати етикетки, ви можете налаштувати розмір етикеток відповідно до своїх потреб. Для цього зайдіть в меню Налаштування > Налаштування акаунта > Налаштування друку > Друк етикетки зі штрихкодом. Введіть розмір етикетки в міліметрах. Ми рекомендуємо не друкувати етикетки розміром менше, ніж 30x25 мм. Менші етикетки можуть не вмістити весь штрих-код. Стандартний розмір, запропонований системою, становить: 50 мм x 30 мм.

Налаштувавши параметри друку, можна перейти до створення етикеток:

Щоб надрукувати етикетку для продукту, перейдіть до картки продукту та виберіть Штрихкоди EAN у верхньому меню. Система відобразить два варіанти друку - з цінами і без цін (тільки штрих-коди). Етикетка також може бути надрукована таким чином, коли опція склад неактивна.

Друк етикеток також можна ініціювати на рівні складського документа для конкретної операції. У такій ситуації система створить файл, що містить кількість етикеток, що дорівнює кількості продуктів у складському документі. Наприклад, якщо документ містить один продукт у кількості 7 штук, система надрукує 7 етикеток. Щоб надрукувати етикетки таким чином, перейдіть до попереднього перегляду складських документів, потім натисніть Штрихкоди EAN у верхньому меню та виберіть форму для друку.

etykieta z wz


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки