Як ввести змінні в заголовку позиції на рахунку-фактурі (наприклад, день, місяць, рік) у періодичних рахунках-фактурах?

Створено: 16.04.2021
Остання актуалізація: 16.04.2021
Кількість відвідувань статті: 1039

Щоб ввести змінні в заголовку позиції на рахунку-фактурі (наприклад, день, місяць, рік) у періодичних рахунках-фактурах, потрібно виконати кілька дій:

  1. Виcтавіть рахунок-проформу

  2. До Назви Продукту/Товару додайте необхідні змінні, можете вибрати серед: {{year}} {{day}}   {{month}} {{previous_year}}   {{next_year}} {{previous_month}} {{next_month}} {{month_in_words}}  {{previous_month_in_words}} {{next_month_in_words}}  {{month+1}} {{month+2}} {{month+3}} ... {{month+11}} {{month_in_words+1}} {{month_in_words+2}} ... {{month_in_words+11}},  {{month-1}} {{month-2}} {{month-3}} ... {{month-11}} {{month_in_words-1}} {{month_in_words-2}} ... {{month_in_words-11}} . Також з'явилися нові змінні, які дозволяють задати параметри місяця на рубежі року: місяць вперед {{next_month_year}} та місяць назад {{previous_month_year}}. Змінні, які будуть виставлені на Рахунку-проформі, будуть показані в форматі, наведеному вище. Тільки після створення наступного документа змінні будуть оброблятися системою.

  3. Вищезазначені змінні також можна вводити в поля "Коментарі" та на картки продуктів чи послуг, і в описи цих продуктів.

  4. На підставі виставленого рахунка-проформи необхідно встановити періодичність, натиснувши Більше опцій > Встановити періодичним

  5. після того, як ви внесли необхідні налаштування у періодичному рахунку-фактурі, необхідно зберегти його. Потрібно зазначити "Виставляти рахунки-фактури з ПДВ", якщо ви хочете періодично створювати звичайні рахунки-фактури з рахунків-проформ.

  6. Якщо ви хочете одразу згенерувати періодичний рахунок-фактуру (наприклад, щоб перевірити, чи працюють змінні), змініть дату в полі Коли виставляти рахунок-фактуру за сьогодні. Оскільки змінні у формі рахунка-фактури, в якій вони вводяться, працювати не будуть. Лише рахунок-фактура, що виставляється як періодичний, матиме правильні змінні.

Приклад

в назву продуктів у позиціях рахунка-фактури ви можете ввести:

Послуга обслуговування сайту WWW за місяць {{month}}.{{year}}р.

і тоді кожен наступний сформований рахунок-фактура матиме вигляд:

Послуга обслуговування сайту WWW за місяць 03.2014р. і т.п.


 



Назад


Додати коментар