Як додати співробітника до системи та надати йому доступ до певного відділу

Створено: 30.09.2021
Остання актуалізація: 11.03.2022
Кількість відвідувань статті: 168

У BitFaktura можете створювати окремі компанії та відділи в системі та додавати до них своїх співробітників.

Наприклад, окремий відділ у компанії може бути окремим місцезнаходженням, окремим банківським рахунком або окремим складом, якщо у вас більше одного. Це також добре рішення, якщо продаєте свою продукцію закордоном, а рахунки-фактури виставляєте іноземною мовою або в іншій валюті. У такому разі, можете створити окремий відділ для рахунків-фактур німецькою мовою та окремий розділ для рахунків-фактур іспанською мовою.

Про те, як створити новий відділ, можна прочитати у статті Новий відділ, нова компанія, новий банківський рахунок - у чому відмінності та як їх додати?.

Користувачі зможуть переглядати документацію лише в відділах, до яких їм буде надано доступ.  

Можливі два варіанти в залежності від того, чи Користувач має  доступ до вашого облікового запису.

1) Співробітник вже має доступ до вашого облікового запису в системі:

  • перейдіть до меню Налаштування> Користувачі;
  • натисніть кнопку Додати / запросити користувача (в цьому випадку ви запросите його);
  • Зніміть прапорець біля опції Створити користувача відразу (потрібно встановити пароль);
  • введіть його адресу електронної пошти та призначте йому роль Користувача;
  • виберіть відділи, до яких ви хочете надати йому доступ;
  • натисніть кнопку Запросити користувача.
доступ для користувача в BitFaktura
 


2) Співробітник ще не має доступу до вашого облікового запису в системі:

  • перейдіть до меню Налаштування> Користувачі;
  • натиснути кнопку Додати / запросити користувача (у цьому випадку ви будете додавати);
  • встановіть прапорець поруч із пунктом Створити користувача відразу (потрібно встановити пароль);
  • введіть його адресу електронної пошти, пароль та роль користувача;
  • виберіть відділи, до яких ви хочете надати йому доступ;
  • натисніть кнопку Додати користувача.

Додаткові обмеження для доданих користувачів системи можна встановити в Налаштування> Налаштування акаунта> Конфігурація> Користувачі та дозволи.
Якщо ви хочете скасувати доступ Користувача до вибраного відділу або змінити його роль, натисніть кнопку Редагувати, використовуючи шестерню, видиму у списку користувачів.

Ви також можете скористатися функцією "Відключити" за допомогою кнопки перемикача, якщо хочете повністю відключити його від свого облікового запису, маючи на увазі, що тоді він втратить доступ до всіх даних, що зберігаються у вашому обліковому записі.


Назад


Додати коментар