Години виставлення рахунків для документів, виставлених з циклу

Створено: 07.05.2024
Остання актуалізація: 07.05.2024
Кількість відвідувань статті: 128

Створюючи цикл рахунків-фактур у рамках опції Періодичні рахунки-фактури, ви можете точно визначити параметри циклу. Документи будуть створені автоматично відповідно до детальних налаштувань. У рамках конфігурації циклу ви можете вирішити не тільки з якими інтервалами виставлятимуться рахунки-фактури, але й вибрати конкретний час для їх виставлення. З цієї статті ви дізнаєтесь, де саме можна встановити час виставлення документа під час створення циклу. 


Години виставлення рахунків для документів, виставлених з циклу


Для вибору часу виставлення рахунка-фактури з циклу:
.
  1. перейдіть до закладки Доходи > Періодичні рахунки-фактури > Новий періодичний рахунок-фактура, щоб створити новий цикл,
  2. виберіть чи буде цикл створюватися на основі іншого документа чи згідно з вашим власним визначенням,
  3. в полі Час виставлення рахунку-фактури виберіть один з доступних варіантів, 


  4. вкажіть решту параметрів і підтвердіть створення циклу, натиснувши кнопку Зберегти

Серед доступних варіантів виберіть повний час для надсилання рахунків.

Однак, будь ласка, пам’ятайте, що якщо ви налаштуєте надсилання періодичних рахунків-фактур між 24:00 і 02:00, то можуть виникнути затримки у системі виставлення відповідних рахунків-фактур. Затримка становить максимум 24 години. Це пов’язано з часовим поясом серверів, де зберігаються дані системи BitFaktura.com.ua.

Рішення, яке ми пропонуємо, полягає в тому, щоб змінити час автоматичного виставлення рахунків між 02:00 і 03:00 або на години пізніші, ніж час за замовчуванням.


Назад


Додати коментар