Автоматичне оновлення цін закупівлі в картці продукту

Створено: 10.05.2024
Остання актуалізація: 29.08.2024
Кількість відвідувань статті: 246

Використовуючи складський модуль, ви можете вирішувати, як будуть оновлюватися ціни на ваші продукти.
Ви можете оновити закупівельні ціни в картці продукту вручну або ввімкнути опцію автоматичного оновлення цін відносно документів прийняття ПМ.

Щоб увімкнути опцію автоматичного оновлення цін, перейдіть до меню Налаштування > Налаштування акаунта > Конфігурація > Склади > Автоматичне оновлення цін закупівлі в картці продукту.



Зверніть увагу, що налаштування пропонує 3 варіанти:

- пусте поле 
- Найстарша
- Остання

Якщо ви виберете оновлення цін за “останньою”, то розміщаючи продукт на складі з новою закупівельною ціною, вона негайно змінюється в картці товару.
Якщо ви вибираєте варіант “найстарша”, тоді система вибере та покаже найстарішу ціну продукту (відповідно до черги FIFO), яка буде доступна у вхідних документах складу (ПМ).
Якщо залишити поле порожнім, це означає, що оновити закупівельні ціни в картці продукту можна буде лише шляхом редагування картки продукту вручну.

Зверніть увагу, що ця опція стосується як документів ПМ, оформлених вручну, так і документів ПМ, які виставляються автоматично для рахунків-фактур (з увімкненою опцією автоматичного створення складських документів для рахунків-фактур).
 


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки