Набір продуктів

Створено: 15.05.2024
Остання актуалізація: 15.05.2024
Кількість відвідувань статті: 110

Функція створення набору в BitFaktura використовується для комплектування окремих продуктів, які мають бути включені в набір.

Щоб створити набір продуктів, який складається з інших продуктів, які вже були додані, перейдіть до меню Продукти, додайте новий (або відредагуйте старий) і внизу виберіть опцію "Набір - продукт складається з інших продуктів" i почніть вводити назви пов’язаних продуктів.  Потім у полі Кількість вкажіть, скільки штук даного товару буде продаватися в комплекті. Потім збережіть зміни.
zestaw produktów nowy

Підводячи підсумок, ми хочемо продавати в одному наборі продукт A (1 шт.) і продукт B (2 шт.), необхідно спочатку додати відповідні продукти з відповідною кількістю для продажу за умовчанням (їх можна назвати відповідним чином), а потім додати продукти A і B до набору продуктів, які ми хочемо продати.
У списку товарів набір позначено символом посилки. 

zestaw jak rozpoznac

Важлива інформація - як здійснюється продаж такого набору. 

На бланку рахунка-фактури продаємо набір. 

zestaw na fakturze

Однак складський документ ВН, який буде прив'язаний до цього рахунка-фактури, завжди відображатиме продаж кількості продуктів, що входять до цього набору

(Ми рекомендуємо ввімкнути автоматичне виставлення видаткових накладних під час створення рахунка-фактури в Налаштуваннях > Налаштування акаунта > Конфігурація > Склади > Автоматичне створення документів на видачу). 

Увага. Набір продуктів не підраховується на складі. 
dokument wz zestawu

Через схему роботи функціоналу набору не рекомендується використовувати зворотний механізм, тобто спочатку створювати ВН, а потім рахунок або інший бухгалтерський документ.  
У протилежному порядку набір буде збережено на складському документі як звичайний товар, оскільки це буде дія, несумісна з функціональністю набору. 



Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки