Неактивні продукти / видалення продукту

Створено: 17.05.2024
Остання актуалізація: 21.06.2024
Кількість відвідувань статті: 99

У системі ми можемо будь-коли видалити продукт зі списку продуктів. Для цього необхідно перейти до закладки Склад/Продукти > Продукти, а потім натисніть на назву продукту. Після входу в попередній перегляд картки продукту виберіть опцію Видалити у верхньому правому куті


produkt przycisk usuń


Якщо продукт ще не проданий чи куплений і не внесений до жодного рахункf-фактури чи складського документа, він буде видалений із системи. 

Однак часто буває так, що товар, який ми хочемо вилучити, уже проданий/куплений і відображається в рахунках-фактурах і складських документах. Такий продукт неможливо повністю видалити з системи. Після цього продукт стає неактивним і спочатку не відображається в списку продуктів. 

towar nieaktyny
Щоб переглянути список неактивних/вилучених продуктів у системі, скористайтеся опцією Більше на бічній панелі списку продуктів, де потім з’явиться поле Неактивні продукти. Вибираємо там, наприклад, тільки неактивні і натискаємо кнопку Пошук. 

panel boczny nieaktywny


Відобразиться продукт, який буде виділено сірим шрифтом. 

produkt szary nieaktywny

Щоб повторно активувати продукт, відредагуйте його та зніміть позначку Неактивний. Після збереження змін продукт повинен знову з’явитися в списку продуктів. 

okno nieaktywny
УВАГА! Неактивний продукт, який не можна остаточно видалити із системи, наприклад, має назву «Продукт 1», блокує цю назву, що означає, що другий продукт із такою ж назвою не може бути доданий до системи.

Ви можете деактивувати продукт, який має плюсовий стан запасу в системі.

Цей варіант часто використовується, коли продаж продукту зі складу тимчасово припиняється, наприклад, у випадку сезонних продуктів.


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки