Простіша співпраця з вашою бухгалтерською компанією

Створено: 22.05.2024
Остання актуалізація: 22.05.2024
Кількість відвідувань статті: 123

BitFaktura може надати вашій бухгалтерській компанії доступ до вашого акаунта в BitFaktura, і тоді вона самостійно завантажуватиме дані, необхідні для розрахунків (достатньо компаніїї мати свій акаунт в BitFaktura, а вам ввести його код у налаштуваннях).

Щоб ввести код:

  • перейдіть до меню Налаштування > Налаштування акаунта
  • перейдіть до закладки Конфігурація > Користувачі та дозволи
  • у полі Бухгалтерія, яка має доступ до системи введіть код компанії (код є початком URL-адреси системи бухгалтерської компанії - наприклад, для адреси https://kompania500.bitfaktura.com.ua/ кодом буде kompania500)

biuro ksie%CC%A8gowe z doste%CC%A8pem do systemu
 

Якщо бухгалтерська компанія, яка Вас обслуговує, має діючий Модуль для бухгалтерських компаній у BitFaktura, вам не потрібно платити за користування BitFaktura.

Завдяки цьому модулю бухгалтерські компанії можуть обслуговувати своїх клієнтів швидше та легше. Після виконання вищевказаної процедури необхідно додати Користувача в систему, через якого бухгалтерська компанія матиме доступ до акаунтів Клієнтів. 
Якщо Клієнт компанії є власником акаунта, він створить додаткового Користувача у закладці Налаштування > Користувачі

Пам’ятайте, що ви також можете самостійно експортувати дані з BitFaktura і відправляти їх до бухгалтерської компанії (в цьому випадку вашій бухгалтерській компанії не потрібно мати доступ до вашого акаунта).

Тут ваша бухгалтерська компанія дізнається, як активувати акаунт для бухгалтерів у BitFaktura.



Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки