Де взяти код авторизації API?

Створено: 07.06.2024
Остання актуалізація: 07.06.2024
Кількість відвідувань статті: 187

Код API (токен API) це свого роду ключ доступу, який ідентифікує вас як користувача нашої системи в інтеграції з іншими платформами. Код API передається в зовнішню програму (наприклад, платформу електронної комерції), щоб вона мала доступ до акаунта BitFaktura і могла надсилати замовлення (запити API) до BitFaktura для виконання визначених дій у системі. Дії, які можна виконати таким чином, описані в нашій бібліотеці API

Приклади:

  • Використовуючи код авторизації API, ви можете інтегрувати свій акаунт в BitFaktura з системою Sugester CRM/Helpdesk. Завдяки цьому ви можете переглядати інформацію про своїх клієнтів (CRM) в одному місці, зв’язуватися з ними (електронна пошта, чат, VoIP) і контролювати операції з ними.
  • API також дає можливість інтеграції з Fiskator, фіскальним модулем, що дозволяє зручно роздруковувати квитанцію або рахунок-фактуру на фіскальному принтері безпосередньо з облікового запису BitFaktura.


Код авторизації знаходиться в меню Налаштування > Налаштування акаунта > Інтеграція > Код авторизації API > Показати API Токени. 



Перейшовши до списку токенів API, ви можете додати ще один токен, натиснувши кнопку Додати новий Токен:



Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки