Надсилайте автоматичне нагадування електронною поштою лише у робочі дні

Створено: 18.07.2024
Остання актуалізація: 18.07.2024
Кількість відвідувань статті: 47

Для рахунка-фактури, термін оплати якого було перевищено, ви можете згенерувати повідомлення з нагадуванням про оплату. Такого електронного листа можна надсилати вручну з рівня рахунка-фактури або налаштувати автоматичне надсилання. У налаштуваннях акаунта можна налаштувати автоматичні нагадування відповідно до своїх потреб. З цього запису ви дізнаєтеся, як увімкнути автоматичне надсилання нагадувань лише у робочі дні.


Надсилайте автоматичне нагадування електронною поштою лише у робочі дні 


Щоб надсилати автоматичні нагадування лише у робочі дні:
.
  1. перейдіть до закладки Налаштування > Налаштування акаунта > Відправка електронною поштою,
  2. знайдіть розділ Неоплачений рахунок-фактура і активуйте автоматичні нагадування, якщо ще не користуєтесь цією опцією, у полі Налаштування автоматичних нагадувань,
  3. позначте чекбокс біля опції Надсилати повідомлення електронною поштою лише у робочі дні


  4. підтвердьте зміни, натиснувши Зберегти внизу сторінки.

Після активації опції Надсилати повідомлення електронною поштою лише у робочі дні система буде надсилати нагадування лише в ті дні, які є робочими.

Якщо, наприклад, ви налаштуєте, що нагадування має бути автоматично надіслане через 3 дні після терміну оплати, а цей день випаде на неробочий, система надішле його лише в перший наступний робочий день.

Докладніше про налаштування автоматичних нагадувань можна прочитати в цьому записі  → Автоматичне нагадування про необхідність сплатити рахунок-фактуру після закінчення терміну оплати.  



Ознайомтеся також:  


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки