Адреса e-mail, з якої клієнтам будуть надсилатися електронні листи

Створено: 28.06.2024
Остання актуалізація: 28.06.2024
Кількість відвідувань статті: 77

У рамках налаштувань акаунта ви також можете налаштувати опції, які стосуються відправлення документів із системи. Ви можете скористатися стандартними налаштуваннями відправлення або використовувати власну назву електронної адреси, щоб надіслане повідомлення виглядало, як відправлене з вашої власної поштової скриньки. З цієї статті ви дізнаєтесь, де вказати електронну адресу, яка буде відображатися як відправник повідомлення. 


Адреса e-mail, з якої клієнтам будуть надсилатися електронні листи


Щоб встановити власну адресу електронної пошти, з якої будуть надсилатися електронні листи:
.
  1. перейдіть до закладки Налаштування > Налаштування акаунта > Відправка електронною поштою,
  2. у розділі Спосіб відправлення листа виберіть опцію Використати власну назву електронної адреси


  3. у полі Електронна адреса, з якої електронні листи будуть надсилатися клієнтам введіть вашу адресу e-mail, яку хочете використовувати, 


  4. підтвердьте зміни, натиснувши Зберегти внизу сторінки.

Повідомлення будуть надсилатися через наш сервер. Однак, в якості Відправника повідомлення замість адреси noreply@bitfaktura.com.ua, яка відображається при стандартних налаштуваннях, контрагент побачить вашу електронну адресу. 

Якщо ви використовуєте опцію Використовувати власну назву електронної адреси, ми рекомендуємо також налаштувати відповідну конфігурацію DNS у власному домені (з якого будуть відправлятися повідомлення). Деталі щодо налаштування DNS ви знайдете в присвяченій цьому статті  → Налаштування DNS і DKIM при надсиланні електронної пошти з власної адреси.


Ознайомтеся також:


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки