Безпека в BitFaktura завдяки двом типам двоетапної верифікації

Створено: 11.07.2024
Остання актуалізація: 11.07.2024
Кількість відвідувань статті: 78

Стандартний вхід полягає в тому, що ви вводите свій логін та пароль, щоб увійти на свій обліковий запис. У BitFaktura, ймовірно, ви користуєтесь саме ним - ви входите, вводячи лише свій логін та раніше створений вами пароль, а потім одразу переходите до системи.

Однак існує також двоетапний вхід - трохи складніший, але безпечніший варіант. Він відрізняється від першого наявністю додаткової операції, що полягає у введенні під час входу спеціального коду для підтвердження особистості користувача.

Саме цей вид входу було введено BitFaktura з турботою про безпеку всіх користувачів. Кожен з них тепер може скористатися одним з двох типів двоетапного входу - двоетапною верифікацією через електронну пошту або за допомогою додатку Google Authenticator. Завдяки цьому ніхто, хто не має доступу до вашої електронної пошти або жодного з ваших мобільних пристроїв, не зможе увійти на ваш обліковий запис у BitFaktura.

А ви - віддаєте перевагу опції двоетапної верифікації через електронну пошту чи додатку на мобільний пристрій? Зробіть вибір, який найзручніший для вас, і більше не хвилюйтеся за безпеку своїх даних!

 
  1. Двоетапний вхід - верифікація через електронну пошту - гарантія безпечного користування BitFaktura
  2. Двоетапний вхід - додаток Google Authenticator - гарантія безпечного користування BitFaktura


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки