Як надіслати рахунок у форматі PDF прямо з системи

Створено: 15.07.2024
Остання актуалізація: 16.07.2024
Кількість відвідувань статті: 100

BitFaktura пропонує можливість відправки рахунка-фактури електронною поштою безпосередньо Контрагенту. Завдяки цьому ви можете негайно надіслати документ без необхідності друкувати його. Стандартний спосіб надсилання документа передбачає надсилання повідомлення з посиланням на попередній перегляд документа, створеного в BitFaktura, звідки його можна завантажити. Проте система дозволяє додавати до повідомлення вкладений рахунок-фактуру у форматі PDF. З цієї статті ви дізнаєтесь, як вкладати PDF безпосередньо з форми надсилання та де активувати автоматичне вкладення PDF для надсилання електронною поштою. 

Прикріпіть рахунок-фактуру у форматі PDF до форми надсилання рахунка


Щоб надіслати рахунок у форматі PDF:
.

  1. перейдіть до попереднього перегляду рахунка-фактури, який ви хочете надіслати, у закладці Доходи - у списку рахунків-фактур натисніть на його номер, щоб відкрити перегляд створеного документа; 

    Ekran listy faktur z opcjami wyszukiwania dat i numerów, pokazujący różne faktury w PLN i EUR z datami wystawienia i płatności.
  2. у попередньому перегляді рахунка-фактури виберіть опцію «Надіслати» в контекстному меню над документом; 

    Interfejs użytkownika z detalem faktury, który uwzględnia dodatkowe opcje systemu w menu podręcznym m.in opcję wysyłki faktury.
  3. щоб додати рахунок-фактуру у форматі PDF, позначте чекбокс поруч із опцією «Прикріпити рахунок-фактуру в PDF» внизу форми надсилання; 

    Interfejs do wysyłania faktury e-mailem z polami nadawcy, adresu e-mail klienta, treści wiadomości i przyciskiem 'Załącz fakturę w PDF'.
  4. підтвердіть відправку повідомлення з вкладенням, натиснувши кнопку Надіслати.


Прикріпити рахунок-фактуру в PDF у загальних налаштуваннях надсилання рахунка електронною поштою


У налаштуваннях акаунта ви також можете активувати опцію, за допомогою якої до кожного надісланого вами повідомлення додається рахунок-фактура у форматі PDF.

Щоб активувати цю опцію, перейдіть на закладку Налаштування > Налаштування акаунта > Відправка електронною поштою. У розділі Надсилання рахунка-фактури по електронній пошті позначте чекбокс біля опції Прикріпити рахунок-фактуру в PDF та збережіть зміни.  

Interfejs konfiguracji wysyłania faktur e-mailem z polami dla adresu e-mail, szablonu treści i opcji załączania faktury w PDF.

Для надсилання сповіщень про неоплачені рахунки також доступна опція Прикріпити рахунок-фактуру в PDF. Детальніше про нагадування за прострочені рахунки читайте в статті Нагадування про несплачений рахунок-фактуру.


Рахунки-фактури PDF у повідомленнях при масових розсилках


У системі уніфіковано опцію прикріплення PDF-рахунків до електронних листів при масовій розсилці, яку ви можете зробити із рівня списку рахунків-фактур. 

Незалежно від того, чи це електронні листи з рахунками, чи нагадування, система спочатку зчитуватиме налаштування із закладки Налаштування > Налаштування акаунта > Відправка електронною поштою > чекбокс Прикріпити рахунок-фактуру в PDF

Щоб надіслати рахунки масово, перейдіть до списку рахунків-фактур. Потім відмітьте чекбокси біля рахунків, які хочете надіслати. Над списком рахунків з'являться додаткові опції, серед яких потрібно вибрати Надіслати електронні листи.

Widok interfejsu użytkownika listy faktur z opcjami sortowania, filtracji i wyszukiwania w systemie zarządzania przychodami.

Ознайомтеся також: 


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки