Документ бронювання товару на складі

Створено: 14.08.2024
Остання актуалізація: 14.08.2024
Кількість відвідувань статті: 42

Щоб на даний момент оформити документ бронювання, необхідно:

  • перейти до меню "Склади -> Складські документи"
  • вибрати "Новий документ"
  • вибрати Бронювання у полі Тип. Потім ми налаштовуємо окремі параметри документа, такі як: Склад, Постачальник, вибираємо товар, який потрібно включити в Бронювання, вводимо його кількість і чисту ціну продажу.Розгорнувши пов’язану опцію «Ціна закупівлі», ми також можемо ввести поточну ціну покупки в цей документ.  

бронювання


Резервування є документом, дещо схожим на документ Замовлення товару (ZT), з тією різницею, що Бронювання зменшує кількість продукту на складі на зарезервовані товари.

Для документа Бронювання, так як і до ZT можна виставляти Рахунок-фактуру, або документ ВН (видаткова накладна).  

Виставляючи Рахунок-фактуру до Бронювання, програма знімає бронювання товару (товар тимчасово повертається на склад), ми можемо оформити видаткову накладну і програма видасть відповідну кількість товару на складі.

Маючи включену опцію Автоматичне створення документів видачі, ми не помітимо момент, коли бронювання вилучає товар, а потім повертає товар на склад, оскільки в цьому випадку бронювання буде перетворено на ВН. 

Подібним чином працює виставлення складського документа ВН до Бронювання - програма замінює один документ на інший з урахуванням зарезервованих товарів.


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки