Надсилання електронною поштою - налаштування за замовчуванням

Створено: 19.05.2021
Остання актуалізація: 28.06.2024
Кількість відвідувань статті: 1134

Конфігурацію надсилання електронної пошти в системі можна знайти на вкладці Налаштування > Налаштування акаунта > Відправка електронною поштою > Спосіб відправлення листа.

З моменту створення акаунта в системі введена конфігурація встановлюється за замовчуванням.
За умови увімкненої за замовчуванням опції, після відправки рахунка-фактури електронною поштою Контрагенту, він отримає повідомлення від Відправника, яке буде вказано як Назва Вашої Фірми.
Після натискання на деталі Відправника з'явиться адреса електронної пошти відправлення з BitFaktura <noreply@bitfaktura.com.ua> разом з налаштованою опцією Відповідь до: "Назва Вашої Фірми <adres@domen.ua>". Завдяки цьому, якщо одержувач відповість на цей електронний лист, повідомлення прийде на вашу електронну адресу.

Поле за замовчуванням Назва Вашої Фірми можете змінити в налаштуваннях акаунта.
Натомість, як адреса електронної пошти враховується актуальна електронна адреса Користувача, який створює акаунт.

Ви також можете встановити одну адресу, з якої будуть надсилатися рахунки-фактури (незалежно від того, який Користувач буде відправляти цей рахунок). Зробити це можете у полі Електронна адреса, з якої електронні листи будуть надсилатися клієнтам. Межете тут ввести адресу типу "adres@domen.ua" або "Назва Фірми <adres@domen.ua>". 
Докладніше про це можна дізнатися в описі функції "Використати власну назву електронної адреси", яка доступна в планах Pro i Pro Plus. 


Для перевірки варіантів відправки:

  1. перейдіть до закладки Налаштування > Налаштування акаунта > Відправка електронною поштою у своєму акаунті,
  2. в розділі Спосіб відправлення листа у вас буде вибрана опція За замовчуванням,
  3. відправка пошта
  4. у момент, коли у стандартній опції відправлення ви хочете увімкнути опцію зворотного зв'язку від Платника так, щоб повідомлення прийшло на обрану адресу Користувача BitFaktura, який надсилає рахунок електронною поштою (Продавця/Постачальника), потрібно в полі Електронна адреса, з якої електронні листи будуть надсилатися клієнтам ввести свою адресу електронної пошти, яку хочете використовувати, 5. підтвердьте зміни, натиснувши Зберегти внизу сторінки.


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки