Захист від зміни номера банківського рахунку на виставлених рахунках-фактурах

Створено: 22.05.2024
Остання актуалізація: 02.08.2024
Кількість відвідувань статті: 129

У BitFaktura можна захистити номер банківського рахунку, щоб його неможливо було випадково змінити, і також забезпечити захист рахунка від несанкціонованих змін.

Щоб це зробити:
  • перейдіть до меню Налаштування > Налаштування акаунта;
  • перейдіть до закладки Конфігурація > Безпека > Забезпечення зміни номера банківського рахунку;
  • виберіть один із трьох варіантів;
  • натисніть кнопку Зберегти.

Zrzut ekranu 2021 08 1 o 19


Доступні три варіанти:

- відсутність забезпечення;
- Стандарт дозволяє лише адміністраторам змінювати банківський рахунок після переходу в меню Налаштування > Налаштування акаунта > Дані фірми;
- Високий надає можливість лише введення нового номера рахунку, для чого необхідно звернутися до нашого сервісу (Оператора); після вибору цього рівня безпеки для зміни його на нижчий також необхідно звернутися до Оператора.

Вибір зручного для вас варіанту дозволяє уникнути помилок і захистити себе від вірусів, які змінюють номери банківських рахунків на сайтах і в програмах.

Ви можете будь-коли видалити або змінити стандартну безпеку, але для зміни високої безпеки потрібно зв’язатися з Оператором. 

Якщо ви вимикаєте функцію безпеки, ви робите це на власний ризик.


Зміна номера банківського рахунку лише з відомого пристрою

При спробі змінити номер банківського рахунку ви можете зіткнутися з повідомленням, що зміна номера рахунку можлива лише з відомого пристрою.

Це додатковий захід безпеки, завдяки якому система розпізнає, чи входив цей пристрій у ваш обліковий запис. Якщо пристрій не позначено як надійний, можливість змінити номер рахунку блокується на 3 дні.

Після входу з нового пристрою система надсилає електронний лист із проханням підтвердити вхід за допомогою спеціального посилання. Після підтвердження пристрою блокування зміни знімається. Блокування також можна зняти, активувавши двоетапну перевірку в акаунті.

Ознайомтеся також: 


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки