Чи безпечні мої дані в BitFaktura?

Створено: 11.07.2024
Остання актуалізація: 11.07.2024
Кількість відвідувань статті: 196

У часи інформатизації безпека даних є ключовим питанням не тільки для підприємств, але і насамперед для приватних осіб.
Тому, дбаючи про забезпечення найвищої якості надаваних послуг, BitFaktura ставить на кращі заходи захисту даних - як оброблених, так і доручених для обробки.

 

Безпека


BitFaktura має захист на кшталт банківських систем. Доступ до акаунта користувача можливий лише після введення ним логіну та пароля, а сама програма зашифрована та захищена сертифікатом SSL. Щоб забезпечити нашим користувачам впевненість у безпечному використанні системи, ми постійно надаємо інформацію про безпечний вхід та попереджаємо про хакерські практики у нашій Базі знань, на блозі та на веб-сайті, а також імплементуємо функції, які допоможуть вам захистити свій акаунт — серед них доступ до акаунта лише з певних IP-адрес та подвійна аутентифікація входу.

Пам'ятайте! Безпека ваших даних залежить від захисту системи та способу, яким ви з неї користуєтесь.

 

Доступ до даних

Доступ до даних має невелика кількість працівників BitFaktura, і кожна з цих осіб підписала угоду про збереження конфіденційності та має право доступу до даних лише в необхідних межах. Ви також маєте вплив на те, чи надаєте дані, зібрані на рахунку, технічній службі BitFaktura - без надання тимчасового доступу до даних служба підтримки не матиме можливості ознайомитися з даними, зібраними на вашому рахунку в системі. Усі підприємства, з якими ми співпрацюємо, перевірені нами, і ми підписали з ними угоди про доручення обробки даних. Інформацію на цю тему ви знайдете у Регламенті послуг у розділі Постанови щодо доручення обробки даних.

 Резервна копія

Резервна копія даних створюється на постійній основі, тому навіть у разі аварії ваші дані не будуть втрачені.

Більше інформації про безпеку даних у системі ви знайдете в статті Безпечне виставлення рахунків-фактур, а будь-яке питання щодо безпеки даних ви можете надіслати нам на адресу: info@bitfaktura.com.ua



Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки