Обмеження запасів продуктів в системі

Створено: 14.05.2024
Остання актуалізація: 14.05.2024
Кількість відвідувань статті: 102

Якщо ми хочемо, щоб було неможливо продати (додати до рахунка-фактури) продукти, яких більше немає на складі, вам потрібно зробити три налаштування в системі, які детально описані нижче:
1) Першим кроком є ​​застосування обмеження кількості (склад) даного продукту. Ми використовуємо обмеження продукту, щоб система знала, що вона має точно перевіряти, скільки продукту є на складі. 
Щоб накласти обмеження складські, перейдіть до розділу Продукти.  

Magazyn produkty

Під час створення нового продукту або редагування існуючого внизу форми розгорніть Інші опції та виберіть Обмеження кількості (склад), а потім збережіть зміни внизу сторінки.


ograniczenie produkt


2)Другим кроком є ​​встановлення в системі обмеження, яке не дозволить вам оформити документ із продуктом з нульовим або від’ємним складським станом. 
Для цього ми заходимо до закладки Налаштування > Налаштування акаунта > Конфігурація > Продукти, і тут обмеження розділено на два підтипи:

- обмеження виставлення рахунків-фактур на продукти, яких немає на складі:https://dopomoha.bitfaktura.com.ua/163627024--

- обмеження виставлення складських документів на продукти, яких немає на складіhttps://dopomoha.bitfaktura.com.ua/163626864--

 


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки