Як оплатити додаток, маючи вже акаунт?

Створено: 30.07.2024
Остання актуалізація: 02.08.2024
Кількість відвідувань статті: 47

Створюючи акаунт у BitFaktura, на початку ви отримуєте 30 днів безкоштовно в рамках так званого тестового періоду. Це означає, що ви матимете доступ до всіх функцій системи в кожному з планів - включаючи найдорожчі та розширеніші. Після закінчення цього періоду з вас не будете автоматично стягуватись оплата за обліковий запис. Якщо ви не ініціюєте оплату, акаунт буде заблокований для створення нових документів. Щоб продовжувати користуватися функціями BitFaktura, можете переключити акаунт на безкоштовний план Micro (Free) або здійснити оплату за один із тарифних планів, який найбільше відповідає вашим потребам.

Як оплатити акаунт?


Щоб здійснити оплату за підписку, перейдіть до закладки Налаштування > Налаштування акаунта > Ваш акаунт

Якщо у вашому акаунті наразі активна підписка плану Micro (Free), натисніть кнопку "Подивіться, що пропонують платні акаунти".

Sekcja 'Twoje konto' w Fakturowni z informacją o typie konta 'Micro' oraz przyciskiem 'Zobacz co oferują konta Płatne'.

Якщо в акаунті активний один з платних планів, натисніть кнопку Сплатити (продовжити підписку). Переконайтеся, що ви переключилися на правильний акаунт, який хочете оплатити.

Sekcja 'Twoje konto' w Fakturowni z informacją o typie konta 'Pro Plus', opłacone do 2023-01-31, oraz przyciskiem 'Opłać (przedłuż abonament)' i 'Zmień typ konta'.
Після вибору одного з планів підписки та заповнення полів у формі замовлення, натисніть "Перейти до оплати" - тоді з'явиться шлях для завершення транзакції. Пам'ятайте, що під час оплати потрібно правильно заповнити дані фірми. Перевірте, чи всі введені дані правильні.

Увага! Інформація під час оплати не зчитується із закладки Налаштування > Дані фірми


Де ввести промокод?


Промокод, якщо він доступний, ви знайдете на сторінці з тарифами під табличкою з описом про всі тарифні плани. Вставте код у формі оплати в поле, яке з'явиться після натискання фрази "Ввести промокод". Після підтвердження коду система автоматично знизить вартість замовлення відповідно до знижки.. 

Sekcja 'Płatność' w Fakturowni z informacjami o abonamencie Pro, kosztach, podatku VAT oraz możliwością wpisania kodu promocyjnego.


Актуальні ціни за підписку ви завжди можете знайти на спеціальній сторінці з тарифами. Нижчі суми є знижковими цінами і діють тільки при використанні промокоду. Перекреслені суми — це регулярні ціни, які враховують знижку 5% за річну оплату. 

abela porównawcza planów abonamentowych Fakturowni: Micro, Start, Standard, Pro, Pro Plus z opisem funkcji i cenami netto.

Активація акаунта після платежу

Якщо під час оплати ви використовуєте швидкий онлайн-платіж, ваш акаунт має бути розблокований майже відразу. Якщо ви обираєте традиційний банківський переказ, акаунт буде активовано в момент зарахування коштів на рахунок BitFaktura.

Увага! Якщо ви хочете прискорити момент активації акаунта, надішліть підтвердження здійсненої оплати на нашу електронну адресу: info@bitfaktura.com.ua.


Рахунок-фактура за підписку


Рахунок-фактура за підписку в BitFaktura надсилається на електронну адресу власника акаунта після зарахування коштів на наш рахунок.

Виставлений рахунок за підписку ви також можете завантажити безпосередньо з системи. Перейдіть до закладки Налаштування > Налаштування акаунта у своєму профілі. У розділі Тип акаунта, який знаходиться у верхній частині сторінки, натисніть фразу Переглянути свої рахунки-фактури за підписку. Система перенесе вас до панелі документів, пов'язаних з вашим обліковим записом. З цього місця ви можете завантажити рахунок за придбані послуги. Більше про рахунок-фактуру за абонемент можна прочитати у цій статті

Panel zarządzania kontem Fakturowni, pokazujący typ konta Standard, datę opłacenia, opcje przedłużenia abonamentu, zmiany typu konta oraz możliwość pobrania faktury za abonament.
Ознайомтеся також:


Назад


Додати коментар




Наша служба підтримки