Дата продажу на бланку складського документа

Створено: 23.07.2021
Остання актуалізація: 24.12.2021
Кількість відвідувань статті: 1573

При автоматичному створенні складського документа для рахунку-фактури доходу або витрат дата продажу на бланку документа збігається з датою продажу рахунку-фактури.
Під час створення документів Видаткова накладна та Прийняття товару вручну таку дату потрібно заповнювати вручну.

Заповнення цього поля необхідно для позначення курсу конвертації закупівельних цін у основну валюту з документів Прийнятта на Видаткових накладних.

Програма використовує ставку з дня, що передує даті вивантаження товару. У системі така дата встановлюється в полі Дата продажу на окремих документах, наприклад, зовнішня квитанція про отримання товару.
data prodazhu

Дата продажу на Накладній про прийняття товору не збігається з датою продажу в Видатковій накладній або тією ж датою на рахунку-фактурі. Це означає, що дати продажу в документах на прибуток не впливають на конвертацію валют закупівельних цін із документів Видаткова накладна.
Ця функція є дуже корисною, коли ми видаємо товари по видатковій накладній, які ми ввели на склад із декількома документами прийняття з різними датами продажу (дати розвантаження).

Банк, згідно з котрим лічимо курс обміну, можна вибрати в основних налаштуваннях програми з розділу Опції конвертації валюти (Налаштування аккаунта > Конфігурація)
opcii konvertacii valuty

 


Назад


Додати коментар