Імпорт рахунків -фактур між окремими рахунками у BitFaktura (файл .XLS)

Створено: 30.07.2021
Остання актуалізація: 10.11.2021
Кількість відвідувань статті: 1192

Зверніть увагу, що через складність скріншотів, доданих у цьому посібнику, ми рекомендуємо відкривати їх у новій вкладці (клацніть правою кнопкою миші на кожному зображенні та виберіть опцію "Відкрити в новій вкладці").

Часто трапляється так, що Користувачі як частина пакету, що пропонує можливість додавання декількох компаній до рахунку в системі, створюють кожну з компаній на окремому обліковому записі (це підлягає окремій оплаті).


osobno płatne konto

Коли документи вже видані в окремому обліковому записі, і Користувач хоче використовувати послугу як частину пакету та створить Компанію / відділ на обліковому записі, оплаченому в системі, генеровані дані, такі як рахунки-фактури, також повинні будуть переноситься між рахунками.

Eksport pliku z dokumentami

Для того, щоб переслати документи з окремого облікового запису, на початку ми експортуємо рахунки-фактури до файлу xls.

Підготувавши файл xls, потрібно його імпортувати на платний рахунок у системі до відповідного відділу / компанії цього облікового запису.

ОБЕРЕЖНО. Зразковий файл імпорту рахунків -фактур можна знайти на вкладці Налаштування> Імпорт> Імпорт рахунків -фактур> на вкладці (синє вікно) Див. Приклад файлу імпорту.

Підготовка файлу до імпорту


Перш ніж імпортувати рахунки-фактури до певного відділу / компанії, файл .xls слід належним чином підготувати.

Ми відкриваємо його як документ .xls і, нарешті, додаємо стовпець Department.



department 1
Не закриваючи відкритий файл xls, перейдіть на вкладку Налаштування> Дані компанії, знайдіть підрозділ / компанію, яка нас цікавить, та скопіюйте ідентифікаційний номер із URL-адреси браузера.

numer identyfikacyjny działu firmy

Потім вставте цей номер у відкритий файл xls та збережіть файл.

department 2

 

Імпорт документів

Перейдіть до імпорту файлу xls, перейдіть на вкладку Налаштування> Імпорт> Імпорт рахунків-фактур, позначте крапку доходу та виберіть Огляд.



import przeglądaj

Після натискання «Далі» програма завантажить відповідні дані та відобразить статус «Готово». Натисніть кнопку Переглянути дані та імпортувати.

Потім ми коригуємо інформацію про відділ на другому кроці імпорту, вибираючи department_id зі спадного списку.

2 krok importu departamet
Все, що вам потрібно зробити, це натиснути кнопку Імпортувати дані.
Рахунки-фактури слід призначати відповідному департаменту / компанії.
Ви можете перевірити це, перейшовши до списку рахунків-фактур, вибравши відділ на лівій панелі сортування та вибравши відповідний відділ зі спадного списку.


Назад


Додати коментар